Kvitter, sol och söndag!

Fågelkvitter i ena örat och barnprogram i andra…. ännu en härlig helgmorgon! Igår skurade jag hela uterummet i värmen. Det var ett tjock lager pollen över hela rummet. Så äckligt! Släpade ut allt och dammsög, svabbade och torkade! Nu känns det rent igen – för stunden i alla fall! Men set räcker väl med att det blåser till så smyger sig det gula dammet tillbaka in.. Jag vill fixa till här ute men har ju noll inspiration, måste bege mig ut på Pinterest för idéer!

Åt min frukost här idag, än så länge skön temperatur i vår lilla glasbastu. Det går ju att öppna upp men nu vill jag ju helst hålla pollen utanför åtminstone ett par dagar till…

Funderar på att ta med mig Mille och åka och bada en sväng nu på fm?! Känns som man borde passa på att checka av ett dopp i Mälaren nu när det är så varmt?

Vi får se hur det blir med den saken! Igår tog vi efterrätten inne i stan, Slagstaglass i gästhamnen! Strängnäs visade upp sig från sin bästa sida! Vilken rivstart på sommaren 2018! Må detta hålla i sig!