Helt apatisk…

Alltså jag gillar sol och värme men just nu känner jag mig helt apatiskt… jag har en lång ”Att-göra-lista” men får absolut inget gjort – eller EN sak lyckades jag bocka av häromdagen. Jag har bokat en service av bilen – ett samtal pallade jag med. Alltid något. Den här veckan är jag själv hemma med storbarnen medan Andy och Mille gör Norrland osäkert. Det tänkte jag skulle bli ett perfekt tillfälle att vara lite effektiv här hemma… Träna, städa, tvätta, röja, rensa – jo tjena! Jag ligger som en strandad vitval framför fläkten och flämtar. Nada mas…

Jag börjar jobba på måndag och då hoppas jag verkligen det svalnat lite annars lär den här semestermosiga hjärnan aldrig komma igång!

MEN ÄNDÅ…vilken MAXAD semester vi har ändå?! Om man bortser från bränder och ödesdigra konsekvenser för djurägare…

Nu ska jag slita mig från fläkten och rulla in mot stan, förhoppningsvis hitta en butik med AC! 👌🏻