Well…hello there!

Aldrig har väl det varit tyst så länge här. Livet har liksom rullat på och jag har släppt bloggen en period. Sommaren passerade i ett nafs och sen kom skolstart, tider, regler, ordning och reda (knappast min paradgren) och det var, för vissa i familjen, ingen helt enkel övergång till rutinerna igen. Men vi tragglar på och gör så gott vi kan med det mesta.

Jag har nu jobbat ganska exakt fem månader i min nya tjänst i kommunal regi och det känns riktigt bra. Jag har fantastiska arbetskamrater. Igen. Jag måste verkligen haft en otrolig tur genom åren. Inte ett enda riktigt surkart har jag tvingats arbeta med och det är ju helt fantastiskt om man tänker efter.

I övrigt då? Inget direkt nytt under solen… Business as usual. Jag ska försöka göra ett nytt litet renoveringshäv i vår hall här under november. Det ska målas och just nu pågår jakten på den perfekta nyansen. Ett helvetesjobb om du frågar mig. Det finns alldeles för mycket att välja på.

Jag mjukstartar lite så här så får vi se om jag får till bloggandet framöver… Har saknat det lite men det har också varit rätt skönt att koppla från helt. Bloggandet är mest för min egen del och en fantastisk ”dagbok” att backa tillbaka i och återuppleva sånt man glömt för länge sen!

Förhoppningsvis tar det inte ytterligare ett par månader innan jag checkar in igen!