Två inlägg per år…

Jag bloggar tydligen max 2-3 ggr per år nuförtiden?! Släppt bloggen men inte riktigt beredd att stänga den här dörren för gott. Inte än i alla fall. Just nu har jag min första semestervecka 2019. Vi befinner oss på Gotland någon mil eller två utanför Klintehamn. Havet ligger någon kilometer ifrån stugan, eller huset kanske jag ska säga… Huset är nästan 300 m² stort och ganska slitet om jag ska vara ärlig – men vad gör väl det när solen skiner, himlen är blå och havet nästan inpå knuten!

Jag älskar Gotland. Ön har verkligen visat upp sig från sin allra vackraste sida denna vecka. Imorgon bär det av hemåt och sen jobbar jag två veckor innan semester part II drar igång.

Ett svar på ”Två inlägg per år…”

  1. Känner igen det där. Bloggandet har stannat av för fler än dig och tror man berättar mer på Instagram istället. Men jag är inte heller beredd att släppa det helt och jag vet att jag har några trogna där som inte har Instagram heller.
    Gotland är för mig en outfprskad ö, dock är mellansonen där flera ggr per år då hans svärföräldrar har stuga där.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.