Min andra halva!

Är sedan snart tre år tillbaka tillsammans med Andreas! Tänkte ägna honom ett eget litet kapitel i den här bloggen. Andreas är yngre än mig, mycket yngre till och med. Detta var något som vållade mig en hel del huvudbry inledningsvis men nu har jag sakta men säkert accepterat detta och insett att det är som det är och kan HAN stå ut med att han en flickvän halvvägs mot pension så ska väl jag stå ut med att ha en pojkvän/sambo som snart fyller 25 år! J
Andreas är en alldeles underbar kille som tagit sig an mig, mina två illbattingar sen tidigare, ett litet ruckel på landet och allt vad det kan innebära! Han gör det fantastiskt bra och har snabbt och enkelt blivit en del i familjen… Jag brukar lite skämtsamt kalla honom för världens äldsta 24-åring eftersom han är sjunger med när Allsång visas på TV, gillar korsord och buskis, är ansvarsfull (för det mesta J), och håller ordning på oss andra. Nu ska han också bli pappa ”på riktigt” och jag tror det kommer passa honom perfekt.Andreas och Elvira bakar födelsedagstårta
Hela Andreas familj är förresten fantastisk så han har bra gener att brås på! Även de har tagit sig an mig och alltid fått mig att känna mig välkommen…. Nu bor stora delar av familjen långt upp i Foppaland men de är alltid välkomna ner och hälsa på när de vill. När sen bebis kommer så tas all avlastning tacksamt emot!
 Övrigt värt att nämna om Andreas är att han är en sportnörd utan dess like, spelar hockey, är rätt lat, dålig på att städa, bra på att tvätta, väldigt generös med kärlek, komplimanger och massage! På det stora hela en riktig drömkille!
 Just nu är jag extra tacksam för att han står ut med mig – inser att jag nog inte är helt enkel att leva med för tillfället… Tjock, gravid, hormonstinn och allmänt sur! Det är jag det!
PS: Hittade följande lista med fördelar med äldre tjejer ur Andreas perspektiv:
Äldre kvinnor har bra jobb, pensionsförsäkringar och fri tandvård. Yngre kvinnor kan inte göra ett skit för dig om du får tänderna utslagna när du spelar hockey.
En äldre kvinna väcker dig inte klockan två på natten och frågar efter din åsikt. En äldre kvinna litar tillräckligt mycket på sitt eget omdöme för att ge fan i vad du tycker.
Du behöver inte betala för taxi med en äldre kvinna. Äldre kvinnor kan springa snabbare och promenera längre eftersom de bär så bekväma skor. Eller så betalar de för taxin själva.
Äldre kvinnor tvingar dig inte att sitta i soffan och hålla dem i handen. De är glada om du håller dig undan emellanåt, så de får vaxa benen eller läsa ut sin bok i lugn och ro. Yngre kvinnor begär att du ska kompensera dem med bio och restaurangbesök för varje ledig kväll du får.
Äldre kvinnor är mer ärliga. En äldre kvinna kommer att säga till dig att du är ett svin om du beter dig som ett. En yngre kvinna säger ingenting, för tänk om du skulle göra slut med henne för att hon sagt fel saker…
Äldre kvinnor blir inte plötsligt gravida och begär att ni ska gifta er hals över huvud. Faktum är att om du lyckas befrukta en äldre kvinna är det inte ens säkert att du får veta det.
Äldre kvinnor tar inte över dina vänner och dina intressen. De har egna. Yngre kvinnor kommer att begära att få följa med dig överallt, för att sedan sitta och sura i ett hörn när du och grabbarna kollar VM-finalen. .
En äldre kvinna kommer stolt att presentera dig för alla sina väninnor. En yngre kvinna kommer att fly från alla av motsatt kön när ni är tillsammans eftersom hon är livrädd att polarna är ute efter dig.
Äldre kvinnor är synska. Du hinner aldrig bekänna att du har prasslat. De vet redan om det på något underligt sätt.
En äldre kvinna går gärna ut och äter med dig. Yngre kvinnor är antingen för nervösa för att få ned en bit, eller livrädda för att äta något som ska göra dem synbart fetare när ni ska ha sex senare.
Äldre kvinnor har värdighet. Det skulle aldrig falla dem in att stå och skrika åt dig mitt på stadens torg, eller kasta sin drink i ansiktet på dig för att du råkar titta på någon annan. Äldre kvinnor tittar själva.
Äldre kvinnor är erfarna. De vet att efter 12 bärs kan det finnas vissa svårigheter med att få upp den. Yngre kvinnor kan behöva lite tid att greppa detta faktum och du får ägna resten av natten åt att massera hennes ego med kärleksförklaringar.
Äldre kvinnor kommer aldrig att anklaga dig för att stjäla de bästa åren av hennes liv. Förmodligen har någon annan redan snott dem.

2 svar på ”Min andra halva!”

  1. Kärlek är alltid fantastiskt – men heja dig som fångat en ung en, haha! 😉

    Listan är fantastisk! Hahaha!

    Kram!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.