Länsad spargris, röda träskor och en Loreenlugg!

Igår var vi farligt nära att rensa ungarnas spargrisar, panta burkar, ringa guldbrev.se och sen åka till Elgiganten för att köpa en ny TV till sovrummet…. Det är ju sport på varenda kanal all vaken tid och är man sambo med en sportnörd så blir det ett evigt tragglande om vad man ska titta på. När jag var nykär tittade jag till och med på fotboll utan att gnälla – saker har dock förändrats med åren… 😀 Nu tittar jag gärna på Big Brother medan Andy kollar Hockeykväll/Premier League/TextTV. Gärna samtidigt.

Nåja, en ny TV stod på önskelistan men som två ansvarsfulla vuxna så började vi mäta lite och konstaterade snabbt att vi har inte plats för en 32tums TV i sovrummet. Illa. Illa. Så det blev ingen utflykt till Elgiganten. Fördel: Vi slapp länsa spargrisarna och nu får vi väl köra sax, sten, påse om fjärrkontrollen på kvällarna….

Varannan vecka kan jag faktiskt koppla in antennsladden i TV:n på Elliots rum, får försöka klara mig så…. 🙂

Nu har Andy tagit med sig Elvira till Tuna Park för att köpa en klänning som hon kan ha på skolavslutningen… Han är ju bara världens bästa! Vi får väl se vad de kommer hem med. Inte allt för mycket ryschpysch kan man hoppas – man vet aldrig när de där två ska komma till beslut på egen hand.

Skolavslutning. Herregud, ett helt läsår har gått. Så här fin var jag en skolavslutning för ca 76 år sen. Egengjord hatt, röda träskor, knästrumpor…. En lugg som gjort Loreen avundsjuk! Redan då en riktig modeikon 😉