Loppis, kalas och tacos!

Äntligen hemma igen efter lång dag på vift! Vi började ju dagen med barnloppis i Strängnäs. Det var faktiskt riktigt kul och lite har jag snappat upp så här efter min allra första loppis!

  1. Saker säljer! Bilbarnstolar, leksaker, böcker, skor…
  2. Märkeskläder säljer också bra.
  3. Bebiskläder säljer sådär, det var ju mest det jag hade tyvärr… Säljer du kläder försök anpassa dig efter aktuell säsong.
  4. Man behöver bord och gärna klädställning där man kan hänga kläderna på galgar. Gör det mycket mer överskådligt. En pall/stol att sitta på.
  5. Prismärk gärna dina prylar, gör att folk slipper fråga och generellt vill folk nog titta själva. Jag prismärkte på frystejp, lätt att ändra vartefter dagen går och allt blir billigare…
  6. Se till att ha växelkassa och gärna påsar att packa ner kläderna/sakerna i.
  7. Sätt hyfsat låga priser, det finns alltid någon annan annars som är billigare än dig och att ta hem allt man släpat dit är inget som lockar!
  8. Trevliga loppisgrannar och fint väder gör dagen ännu trevligare. 🙂

Jag tyckte det var riktigt kul och kommer nog göra om det när nästa tillfälle dyker upp! Vi fick i alla fall ihop ganska exakt 1 000 kr idag som vi lägger i vår ”Mallis-kassa”.

Efter loppisen åkte vi till Åker och fikade hos Andreas pappa som fyller år i helgen, sen vidare till Willys och nu har vi precis landat i soffan efter att ha tryckt i oss veckans obligatoriska tacos! Trötta, mätta och nu väntar vi på Mello!

20120526-192223.jpg

20120526-192232.jpg

Världens mest tålmodiga sambo, här sitter han och funderar på om han ska kasta ringen och fly för livet...