Karlavagnen, Alvedon och usel moral!

Sommarfesten på Karlavagnen fick sin beskärda del av regn men ungarna var superduktiga och trotsade vädret med sång och dans. Förskräckligt gulliga och modiga. Kaffe och tårta serverades inomhus efter showen som kördes utomhus.

Nu har alla kidsen slocknat. Milo går på Alvedon men är glad ändå. Eller kanske pga av det! 🙂 Jag hoppas han kan sova bort febern och piggnar till så snart som möjligt.

Blev inget springa i helgen och inget idag heller. Imorgon MÅSTE jag försöka pallra mig iväg. Vet inte riktigt när jag ska hinna bara. Fotbollsträning står på schemat imorgonkväll och sen ska vi/jag köra ut mamsen till sommarstugan imorgon eller på onsdag. Tanken att gå upp innan Andy åker till jobbet och springa på morgonkvisten har kommit och gått i raketfart. Vädret gör inte direkt att man längtar upp kl 05.30 på morgonen…. 4 plusgrader, regn och blåst gör inte underverk för min (usla) träningsmoral.

Nu CSI. Sen sova.

Några bilder från kvällen på Karlavagnen, Elliot fastnade som vanligt inte på bild:

20120604-211912.jpg

20120604-211931.jpg

20120604-211921.jpg