Veckans Vikt!

Fredag = vägning! Det är en tradition som jag än så länge värnar om! Vi börjar med denna veckas motion:

  • 2012-06-01:  3 km
  • 2012-06-05: 3 km
  • 2012-06-06: 3 km

Nu tar jag mig runt 3 km utan att dö. Inte mycket mer än så men det är ett steg på vägen. 🙂

När det gäller vågen så hade jag ju en supersvullardag förra helgen när jag satt hemma och tyckte synd om mig själv när ”alla” andra var på bröllop och jag satt hemma med barnen eftersom min barnvakt tvingats lämna återbud. Jag ”smygvägde” mig i måndags och kan meddela att svulla okontrollerat sätter sina spår på vågen (+1,5 kg mot fredagsvikten) MEN jag kan också meddela att om man bara skärper till sig så försvinner de där små ”skyll-dig-själv”-kilona lika snabbt som de kom! Good to know liksom….

Så här kommer dagens vikt:

Inte bara försvann de där 1,5 kg extra som jag tryckt i mig under helgen, dessutom försvann 0,8 kg till av bara farten… Jag har dansat en liten (diskret) glädjedans här på morgonen. Har ju barnen hemma och vill inte involvera dem för mycket i mina vägningar! Onödigt.

Som grädde på moset så skiner solen och genast vaknar livslutarna igen… Nu är bara frågan hur man ska disponera dessa värdefulla timmar (?) eller minutrar av solsken? Jag tror bestämt att jag skjuter lite på gräsklippandet och satsar på åtminstone en timme i solstolen här på förmiddagen? Det är jag värd efter denna vecka….

Ett svar på ”Veckans Vikt!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.