Hemmadag, skruttvira och revansch…

En liten skruttVira landade på min tröskel imorse. Hes och lite snorig så fick hon fridag från fritids idag – högst ofrivilligt för hon älskar fritids. Särskilt LOV-fritids… Vi får hoppas att hon piggnar till så hon kan få vara med imorgon.

Hon har landat i Elliots rum framför TV:n där vilket innebär att jag slipper titta på Nickelodium hela dagen. Tack för det! Jag håller mig till mina favoritprogram, Mannen som talar med hundar och En plats på Landet. Fantastiska dagprogram 😉

Det blir alltså en hemmadag idag. Skönt. Inga ärenden, inga måsten. Bara gå hemma och pilla sig i naveln. Regnet kommer och går vilket innebär att jag kan stanna inne också med gott samvete.

Funderar på att lura med Lotoft ut på en springtur ikväll… Det gick så illa igår att jag måste försöka ta lite revansch annars blir jag avskräckt för evigt!

Nästan alla bilder jag lägger upp kommer från ajfånen. Kvaliteten blir såklart lite sämre än med systemkameran men när man har alternativen 1. Inga bilder och 2. Ajfånbilder så vinner alternativ 2… Är väl roligare med lite ”sämre” bilder än inga alls?

Nåja, här kommer fler ajfånbilder i alla fall!20120611-132821.jpg