Veckans obligatoriska…..

Veckans obligatoriska tacopaj (utan paj) är nu tillagad! Andreas blir nog lagom glad när han kommer hem, han delar inte riktigt min förtjusning över denna paj. En paj som mer är en köttfärsröra om man ska var ärlig. Lite lagom LCHF-style a la Åsa.

Ikväll ska jag till Lill-Sanda på en fika med tjejerna och tänkte kasta bebis i famnen på Andypandy och dra så snart han kommer hem från en lång arbetsdag. Schysst jag är va? Lite dåligt samvete får jag allt men å andra sidan så får han kramas med en liten urgullig bebis, han får titta på kvällens fotboll i lugn och ro utan mina suckar…. Egentligen gör jag honom en tjänst. Vi säger så. Jag är helt enkelt snäll och av ren och skär godhet lämnar jag över hus, hem och bebis till honom när han kommer. Idag har jag ju faktiskt överträffat mig själv genom att se till att det finns middag klar att värma också. Värsta drömhousewife!

Just det. En annan sak. Om jag förstått det rätt så går det inte att se videoklippen från telefonen?! Åtminstone kan jag inte själv göra det från min ajfån. Men då måste ni leta upp en dator och kolla på Björnklippet. Han är så muppig att det är obeskrivligt… Muppig på ett bra sätt alltså. Det var förstås ännu roligare live men ändå. Kolla på klippet.

Nu kaffe och kanske en liten chokladbit. Jag har fortfarande inte hittat denna. Letar vidare….