Veckans Vikt!

Du kan kalla mig Saida, det blev ett plusminusnoll-resultat idag. Det är väl helt OK även om jag blivit bortskämd nu med (små) minus varje vecka. Jag antar dock att det måste plana ut någongång….

När det gäller motionen så har jag varit ganska duktig i alla fall:

  • 120609: 3,7 km
  • 120610: 3 km
  • 120611: 3 km
  • 120613: 3 km

Jag har en känsla av att den här helgen kommer bli helt spårad när det gäller både kost och motion. Hela frysen svämmar över av bullar/kakor/mumsar. Tårtor är beställda och chipspåsarna ligger och väser i skåpen – ät mig, ät mig, ät mig!

Jag lyckades dessutom med konststycket att mosa min egen fot med kundvagnen på Willys igår. Typiskt mig och helt osannolikt. Men det gjorde jag i alla fall, blod i hela skon och en skalad häl. Så nu är jag omplåstrad och haltar omkring här hemma…. Inte sugen på att trycka ner foten i en löparsko!

Så kan det gå när man är en klantskalle.