Fast i hushållshelvetet!

Puh, jag är utbränd. Utbränd i mitt eget hem. Sängar att bädda, tvätt att tvätta. Städa, dammsuga och underhålla bebis. Dessutom ger jag mig på att göra matpajer. Inte en utan två. Som jag aldrig gjort förrut. Alla som känner mig vet att jag är kass på matlagning….

På TV ser det lustfyllt och härligt ut, sippa på ett glas vin och kocken väljer och vrakar bland en massa spännande ingredienser. ”Jag tar en nypa” eller ”smaka dig fram”… Såna instruktioner är förödande för mig. Jag vill ha klara, rediga och EXAKTA måttangivelser. Gärna illustrerat a al hemkunskapsboken från 9:an (som jag fortfarande tar fram när jag gör pannkaka)!

Själv springer jag omkring som en stressad iller i köket, oftast har jag glömt att köpa hem minst en ingrediens… Nu kan jag dock andas ut för stunden, paj nr 1 står i ugnen och paj nr 2 väntar snällt på att bli fylld och sen gräddad.

Paj nr 1 blir en LCHF-paj med ost och skinka i. Pajdegen är gjord på mandelmjöl och sesamfrö typ. Paj nr 2 blir (eller tanken är iaf) en bacon- och champinjonpaj!

Nåja, vi får väl se hur det går och om det är ätbart när det blir klart….

Så här ska det se ut! Ordning och reda och fina bilder 🙂

Illustrationer is da shit!

 

Ett svar på ”Fast i hushållshelvetet!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.