Duktig hemmafru med prestationsångest och svettningar!

Nu kom det där regnvädret vi väntat på halva dagen… Jag sprang en sväng nu på eftermiddagen, måste ju passa på när Andy mellanlandar hemma mellan jobb och träning och ett tag trodde jag att jag skulle bli dränkt men jag hann precis innanför dörren när det brakade loss. Jag önskade iofs att det skulle börja regna lite när jag sprang för det var j-vligt varmt därute, svettigt värre!

Nu ska jag försöka få till en dusch utan att lillgrodan river huset. Andy har åkt och vi har en hemmakväll i regnet. Mysigt!

I övrigt har jag inte gjort många knop idag, var en duktig hemmafru och lagade lunch åt min hårt arbetande man idag. Han glömde dock bort att informera mig om att hans arbetsledare visst bjöd på lunch så där stod  jag och gjorde mig till – i onödan. Det ska inte ske igen 😉

Jag har skickat in min krönika idag också, nästa nummer av Nöjesliv/Hemmaliv kommer ut i slutet av augusti. Egentligen skickade jag in den redan förra veckan men fick tillbaka den med instruktionen, ”kan du klämma ur dig ytterligare rolighet?”

Ahhhhh, hallå där prestationsångest! Nu har jag klämt, vridit och vänt ut och in på mig och skickat in ett nytt utkast. Vete katten om det blev så mycket roligare direkt, det är inte lätt att vara rolig på beställning och inte när det ska gå undan heller. Iofs så är det nästan lättare under tidspress annars har jag en tendens att överarbeta allt och ju mer man tänker desto sämre blir det… Lite finslip är alltid nödvändigt men det första som dyker upp i huvudet är nästan alltid det bästa! 

Nu dusch. Sen natta pipgrodan (måste googla på pipighet vid 9 månaders ålder för just nu är Milo bedrövligt pipig och inget hjälper….)

Just det, imorgon är en speciell dag…. Men mer om det imorgon!!! 🙂

2 svar på ”Duktig hemmafru med prestationsångest och svettningar!”

    1. Tänkte göra det först men du är mer ”bokmaterial”…. 😉 Jag menar, hur ska man få plats med alla stories om The Tony i en krönika? Det lär krävas minst en pocketbok för att få med allt!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.