Här händer det ingenting….

…vilket jag egentligen inte hade förväntat mig heller! Inte en endaste liten känning och jag inser att jag inte kommer klara av att föda barn på min ”barnlediga” vecka – då kan lillgrodan lika gärna få stanna inne tills nästa fredag!

Kan man beställa storkleverans så vill jag göra det till fredagen den 14 oktober efter kl 08.00 – Tack!

Har hunnit med ett IKEA-besök i veckan, vilket resulterade i lite ljus och en hel del värk i fötterna men ingen bebis. I övrigt så är det mest ”fikor” i olika varianter som stått på schemat. Idag tänkte jag ge mig på att baka kärleksmums – något jag ALDRIG gjort förrut men vi får främmande i helgen av bla svärmor (haha, vad gammalt det låter, min svärmor är snudd på jämnårig med mig ) så jag tänkte att vi iaf skulle ha något att bjuda på till kaffet! Får se hur det går – blir de OK så lägger jag upp en bild senare! Sånt här måste förevigas och dokumenteras, det hör inte till vanligheterna att jag bakar!!

Till helgen är det dags för den årliga ”Strängnäs Marknaden” – en tillställning man älskar att hata men inte vill vara utan! Hundratals knallar ställer upp sina stånd runt om i hamnen och Axels Tivoli har redan börjat montera ihop alla karuseller! Här kan man köpa allt sånt man inte visst att man behövde, korv, strumpor, skivor, krimskrams, kokosbollar och godis i mängder! Ska försöka ta med mig E1&E2 och åka ner tidigt tidigt för att undvika värsta rusningen – brukar krylla av människor och blir hopplöst trångt framåt lunch!

 Nu kallar köket på mig!