Dagen so far…

Jag åt lunch med mina fantastiska arbetskamrater idag, de kom ut till med med mat eftersom jag inte riktigt kände för att släpa med mig alla tre barnen in till stan. Jag är dessutom en dålig, dålig bloggare för jag glömde helt att fota dem när de var här 😉 Konstigt att ingen av dem påminde mig??!

Efter lunchen tänkte jag smita in till stan en snabbis och uträttat ett ärende, de stora rackarna kom på mig och skulle prompt följa med. De tror att det vankas glass eller godsaker så snart vi åker in till stan… Vi har sannerligen odlat en del ovanor under sommaren! Tji fick de denna gång. Inte en glass så långt ögat nådde. Nästa vecka är vardagen tillbaka med buller och bång, både trist men lite skönt också. Då är det slut med popcorn mitt i veckan och sena uppesittarkvällar…

Nu väntar vi hem Andy om en stund, förvisso bara en snabbis och sen drar han på träning igen. Funderar på att gå en promenad med Milo i vagnen, vi får väl om latmasken biter mig…

Imorgon någon gång under dagen presenteras vinnaren av brödboxen! Det blir en härlig avslutning på veckan för en lycklig vinnare…