Vad hände med mina croissanter?

Åhhhh, nu är det verkligen slut på semestern! Inga fler cappucinos, färska frallor, vattenmelon och croissanter till frukost… Idag fick man släpa sig upp till kaffebryggaren och slå på sitt egna kaffe. Mindre kul! Dessutom är det uppstramning när det gäller kosten också så det fick bli två små finncrisps och keso till frukost istället för croissanterna. Känns sådär får jag lova att säga….

Vid den här tiden låg vi vid poolen och slappade i solen. Idag tittar jag på Lilo & Stitch med Elvira… Jajamän, Elvira blev dålig inatt och får vara hemma idag. Milo är dock mycket piggare och verkar vara helt klar med sin magsjuka. Vi får väl se om Elliot klarar sig….

Jag vill åka bort igen, har redan förträngt gårdagens kräkresa. 😀 Sjukt härligt att komma bort från vardagen och tanka tonvis med sol, ljus och värme!! Bara äta, sola, sova och ha det skönt…. Men i väntan på nästa möjlighet att resa så ska jag se fram emot sånt som ligger lite närmare i tid; Frisörbesök på Dekorerat imorgon, bröllop på lördag och lite fester under oktober och november månad. Milo och Andreas fyller år snart och det finns många anledningar till kalasande!

Jag ska roa mig med att tanka ur alla bilderna ur systemkameran och gå igenom dem i datorn idag. Kommer säkert en bildbomb senare under dagen.

Nu bryggkaffe och finncrips!