Raggsockor och långfilifjonker!

Nu gör vi kväll i Åsby. En heldag på Tuna Park följt av Coop och Jysk. Konstigt att det går åt pengar fast man ”inte köper någonting”.. Långkalsonger till E:na, lite strumpor, en tröja och raggsockor – vips så var plånboken tom! Elliot fick ett par skridskor också, 149 kr (kampanj) på Stadium. Det blir perfekt till vintern och duger gott åt honom att glida runt med… Hrmmm, några saker blev det visst ser jag nu!

När vi kom hem sken solen och jag hade en tillfällig energitopp som jag snabbt bestämde mig för att utnyttja innan den drog vidare. Jag åkte faktiskt in till Balanze för att ge mig i kast med löpbandet där. Jag var lite orolig för att jag skulle få börja om på noll konditionsmässigt efter mina veckor i sjukstugan. Det gick ganska bra trots allt, jag överlevde i alla fall 5 kilometer… 🙂 När jag kom hem så klippte jag gräsmattan också, i  bara farten liksom. Nu ska vi äta lite av gårdagens rester, väntar på att Milo ska somna så vi kan moffla upp oss i soffan och äta middagen framför TV:n. Söndagsmys!

Milo fick ta ett lite provisoriskt bad idag! 🙂 Vi orkade inte fylla upp vatten i badkaret, hehe… Han var helnöjd i alla fall.