Korv, kokosboll och karusell!

Jaha, så var det dags igen! Strängnäs marknad, en riktig tradition för en gammal Strängnäsbo som jag…. Förr om åren en riktig ”hemvändarhelg” – en och annan marknadslördag har ju spenderats i baren på bla Rogge! Nu tillbringas de flesta (hrmm, typ alla) lördagarna hemma i soffa men på förmiddagen skall i alla fall de obligatoriska varven runt bland knallarna avverkas! Ett par tofflor, lite strumpor och lite nougatgodis kommer nog få följa med mig hem också. Det är tradition i det Anderssonska hemmet.

När man var yngre så gav man ”de där barnvagnsmorsorna” onda ögat när de kom och kapade ens hälsenor med sina barnvagnar och snoriga ungar. Nu är man på andra sidan barnvagnen…hehehe! Vi åker nog in rätt tidigt – för att slippa köra över allt för många fötter!

Elliot ska gå ”själv ihop med en kompis” på dagen – jo tack – det är så det börjar…. Tiden går snabbt, om några år så kommer jag få nattvandra där nere runt tivolit fredag och lördag kväll, beslagta öl och vara en riktigt ”pinsam” mamma… HJÄLP! Hemska tanke (inte att vara pinsam, det är jag van vid. Men att han ska ut och härja med kompisar på kvällarna…)!

Kommer du ner och trängs med oss andra imorgon? Vad köper du ALLTID med dig hem? Korv? Kokosbollar? Strumpor? Godis?