Returnerar härmed syskonbråk till bebisfabriken!

Är ruggigt trött idag, luften gick liksom ur mig på eftermiddagen… En massa syskontjafs mellan E1 och E2 gjorde inte direkt saken bättre. Jag har ställt frågan förr och nu gör jag det igen:

Hur mycket kan två syskon bråka egentligen?

Jag är ju ensambarn och fattar INGENTING! Ska det vara så att de är i luven på varandra minst 35 gånger per dag? Bråka om samma saker varenda dag. Jag blir lika arg/irriterad varje gång men det blir absolut ingen förändring. En snabbt blick och sen förlåt, 15 minuter senare är det dags igen. Tjafs, tjafs, tjafs. Jag blir galen! Tokig, tvångströja på isolerad avdelning nästa liksom….

BLÄ säger jag bara nu. Syskonbråk fanns inte med i min mamma-bruksanvisning. Står inget om det i användarmanualen. Jag returnerar härmed syskonbråk till bebisfabriken. Vill inte ha dem. Tack och adjö.

Nu ska jag googla syskonbråk och hur man kan bli bättre på att lösa dem (för jag är tveksam till att bebisfabriken tar tillbaka dem) resten av kvällen… Ska försöka rota fram mitt ex av Ditt kompetenta barn av Jesper Juul också.
/desperat morsa

Ett svar på ”Returnerar härmed syskonbråk till bebisfabriken!”

  1. Vi hade en jättejobbig helg och måndag morgon startade i precis samma anda. Då fick mamman nog. Vet inte vad som hände och vilket av hoten som tog skruv men måndageftermiddagen var jättemysig!!! Jag håller med, det finns inget som är så energidränerande som syskonbråk!!! Blääääää

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.