Fusk, härdsmälta och jullov!

Jeans av, BH av. Mysmjukisar på. Rakt ner i myspysträsket. Aj lavv it. Har tillbringat de senaste timmarna på Karlavagnens julavslutning. En triljon kids och föräldrar överallt. Trångt, trevligt och lagom högljutt… Döm om min förvåning när jag glad i hågen travade fram till fikastället och börja leta efter lussekatterna. Jag hade lämnat LCHF hemma och såg fram emot att toksvulla katter tills jag nästan sprack. Det. fanns. inga. Det fanns skinksmörgås och gröt. Gott det med men det är ändå inget mot katterna… Nu ”slapp” jag fuska men har lust att ringa Andy och tvinga in honom på första bästa mack och bunkra med några små gyllengula rackare…

Nu ”firar” vi alltså att det är jullov. Skräckblandad förtjusning. Alla lov där barn och mamma nöter tillräckligt länge på varandra brukar resultera i härdsmälta i alla läger. Men vi håller tummarna och hoppas på det bästa…. Imorgon kickstartar vi lovet med en sväng till Leos Lekland. Wish me luck!

Äntligen….eller?

2 svar på ”Fusk, härdsmälta och jullov!”

    1. Ahhh, vi var inne i stan halva dagen i dag.. Men Elvira sa att hon och Lovisa skulle leka hemma hos Pappa Björn i helgen?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.