Kära Bebis!

Nu har jag gjort mig till för din skull! Jag har bäddat vaggan, tvättat alla dina kläder, låtit Hugo provligga babygymmet, köpt salvor, våtservetter, skötbädd och fixat med vagnen! Bilbarnstolen står i hallen, klar att användas. BB-väskan är packad! Allt är liksom klart utom DU! Börjar tycka det är lite ofint att trotsa mig så här direkt innan vi ens blivit ordentligt presenterade liksom…. Har jag fel?

Igår tog jag ett långt bad, tände ljus, skrubbade, tvättade, peelade och rakade mig på ställen som jag inte ens själv sett sen i mitten av april. Allt för din skull! Då kanske du kan ta och pallra dig ut för min skull? Deal?

Du har dessutom syskon som  längtar efter dig och en fotbollsavslutning med bowling som vi skulle behöva tajma nästa helg…. Det låter väl kul?

De ser lite knasiga ut men de är rätt OK faktiskt och jag tror ni kommer få
roligt ihop:

 
De kan skärpa till sig också och då är de så här fina:
Nu ska jag ägna mig åt att städa garderoberna medan du funderar på saken!

3 svar på ”Kära Bebis!”

  1. Hej Åsa!Vilken fin blogg du har! Roligt att läsa om dig och ditt liv!Jag hoppas den där lilla bebben tittar ut snart.Stort lycka till när det är dags!Kram Jenni

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.