Årskrönika, april till juni 2011

Här kommer kvartal två!

April:

Passerade utan något direkt anmärkningsvärt inträffade. Avslöjade på jobbet att jag var gravid och givetvis hade de flesta misstänkt det redan uppe i Tällberg trots mina försök att finta alla gm att låtsassippa på rödvin 🙂


Maj:

Gjorde det ”stora ultraljudet” i början av maj och allt såg OK ut. Vi var nyfikna och undrade även vilken sort det var och fick svaret att det nog lutade åt en pojke – Andreas var MYCKET nöjd med detta. Jag skrämde honom ett par gånger gm att säga att jag kände på mig att det var en tjej… Tillslut blev han så nervig att vi bokade ett UL på Tittut-kliniken i Stockholm för att bli 150% säker på sorten! Hehehe!


I slutet av maj bodde vi på hotell i Örebro, fikade, shoppade och åt god mat. Tillbringade lördagkvällen på hotellrummet och tittade på någon fotbollsmatch. Jag var jättetrött och helnöjd med att ligga i sängen och äta godis. Redan nu syntes magen rejält, här är jag i v21 ungefär och man kunde få en hint om vilket håll det barkade!!Juni:

I juni åkte vi till Örnsköldsvik för att fira Andreas syster Lotta som tog studenten! Det var strålande sol och 30 grader varmt. Rena medelhavssemester med massor av sol och mysigt sällskap.

Midsommar firade vi i Lill-Sanda med Fia, Mia och Söööören. En mysig dag med midsommarstång, dans och små grodorna. Tjejerna hade dukat upp så fint och vi blev kungligt servade hela dagen. Jag var förstås nykter och chaufför!

En och annan brygglunch hanns det med också med några av mina fina arbetskamrater! Ibland hämtade vi mat från Mälaren – från pizzerian, inte direkt ur sjön 😉 – och ibland värmde vi helt enkelt matlådan i micron och tog med den ut. Mysigt!

En mysig start på sommaren!