Jag och vi

Familjen består av Åsa, Andy, E1, E2 och sist (och minst) Milo! Vi bor i ett litet hus vid vägens slut i Gåsby i Södermanland.

E1 är född 2003, E2 är född 2005 och minstingen Milo föddes alltså 2011. Andy är ung och pigg medan jag är en aaaaningens äldre och lite tröttare. 🙂 En aningens som i ungefär 14 år äldre… Vi körde den där klassikerna med hantverkaren som kom och sen blev kvar! I samband med renoveringen var Andy på plats för att mura min skorsten och innan han visste ordet av så bodde han i huset!

Vi bor i ett utbyggt/ombyggt/tillbyggt hus på bergets topp som aldrig blir klart – till största del beroende på att vi är lata och inte riktigt orkar. Vintern 2013 byggde vi klart övervåningen, vips hade vi närmare 60 extra kvadratmeter att stöka ner! Underbart. Närmast på tur står tomten (som Gud glömde) – en brant nedförsbacke täckt av ogräs, sten och sly. Vi stirrar ner för stupet och drömmer om en plan gräsmatta. En dröm vi kan glömma. Bor man på bergets topp så blir det aldrig plant. Vi har däremot en bra pulkabacke åt ungarna vintertid. Alltid något.

Vi bor granne med skogen och har stall, hästhagar, rådjur och annat oknytt inpå knuten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.