Shopping och Milomys!

Onsdag har även den passerat, det är ”lite” halvstressigt på jobbet just nu så dagarna bara svischar förbi. Förvisso rätt så trevligt men man har ju en hel del jobb att hinna med under dessa dagar som kommer och går i ett rasande tempo… Idag hann vi i alla fall med den obligatoriska onsdagslunchen (började som fredagslunch som sen blev torsdagslunch och nu plötsligt onsdagslunch)! Idag körde vi en favorit i repris och åt på Indian Sun igen. Mätta och glada så passerade vi Tre Små Rum på vägen tillbaka till kontoret och vips så hade jag shoppat mig en liten blus…. Det pågår en lokal ”handla-hemma” kampanj bland butikerna i lilla Strängnäs just nu och erbjudandet gick ut på tre plagg för 500 kr. En kollega köpte två plagg och jag fyllde på med det tredje! Fynd alltså! Bästa sorten…

Andy och Milo har äntligen kommit hem och lilla huset i Gåsby är inte riktigt lika tyst och välstädat som igår vid den här tiden men det GÖR INGENTING! Jag har legat bredvid Milo i sängen en lång stund, myst och lyssnat på hans små snusande andetag. Finns inget bättre än varma sovande bebisar. Små goskuddar!

Jag trivs så bra här hemma nu efter att vi renoverat klart övervåningen. Jag trivdes redan innan men nu har hela huset fått sig ett lyft och det är riktigt mysigt att bara vara hemma…. Lite vår och värme på det här skulle vara pricken över i:et! Kaffe på altanen, börja fixa lite ute runt huset och bara få lite sol och värme på ens bleka hydda…. Jag längtar!

Nu strax sovdags och sen kör vi Torsdag i full fart! Efter torsdag kommer ju…..FREDAG! Det är nära nu!

20130320-205417.jpg
Grönt är skönt! Min längtan efter våren syns till och med i kläderna jag köper 😉