December coming up!

Och med det – allmän julhysteri! Jag ÄLSKAR ju julen och är lagom laid back när det gäller städningen så jag har bra balans ändå tycker jag… 🙂 Till helgen åker alla adventsljusstakar upp och det längtar jag efter! Jag borde, trots avspänd inställning till städning, verkligen röja lite innan jag tar fram julsakerna men det är ju SÅ tråkigt och jag är SÅ trött den här veckan så jag tänker att det får vänta lite. Eller länge.

De senaste helgerna har varit fullspäckade! Ovanligt mycket för en semi-introvert människa som jag. Men ack så kul! Mamma Mia på Tyrol för två veckor sen och nu senast födelsedagsfest med stort F och ett rosa tema… 💕 Sena kvällar och en massa saker att göra på dagarna har gjort att jag ligger kraftigt back på sov-kontot och även om jag vet att man inte kan sova ifatt förlorad tid så är jag beredd att göra ett försök! Andy har match ikväll och jag ska strax bädda ner Milo. Inte omöjligt att jag blir kvar under täcket sen…

God Natt! ♥