Dynor, parasoll och storhetsvansinne!

Dynor beställda till de nya fåtöljerna. Check! Nu återstår bara att måla alltihop, kan inte påstå att det känns speciellt lockande. Jag har börjat provmåla lite på det lilla rullbordet som ingick i möblemanget. Det är ju någon slags klarlackad rotting och jag måste ju hitta någon färg som fäster på eländet. Hade en liten slatt sprayfärg kvar sen jag sprayade mina ”huvuden på väggen” – det verkade faktiskt fästa rimligt bra men man måste vara jäkligt lätt på handen och spraya många tuuuunnna lager annars rinner färgen direkt. Lär gå åt ett par sprayflaskor innan allt är klart…..

Jag funderar på att köpa ett nytt stort parasoll till altanen också. På så sätt löser vi takproblematiken tills nästa år när vi, förhoppningsvis, kan bygga ett litet tak över altanen. Allt kostar ju så mycket pengar bara……jag har fått storhetsvansinne och vill ha ALLT! Bläääää!

I övrigt allt lugnt i Åsby. Inte så varmt och skönt idag som igår men det gör inte så mycket. Ungarna är ute och leker och Milo sover. Ikväll tror jag det blir tacos till middag! Mums!!

Nu vänta på att Milo vaknar. Sen åka och köpa sprayfärg. Bring it on!

Vill ha! Fyrkantigt jätteparasoll, 3,5 x 3,5 meter!

 

Dynor beställda och kommer till Åsby inom 1-2 veckor!

2 svar på ”Dynor, parasoll och storhetsvansinne!”

  1. Kanske du ska lämna in dem på lackning? Tom i Malmby är billig som sjutton, tel 070 797 56 79
    Han är lite sävlig att tala med men det får du ta!

    1. Tack för tipset! Nu är jag i full gång med målandet men blir resultatet illa så kanske detta kan vara min räddning!? 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.