Onsdagen den 18:e blev fredagen den 13:e i Åsby!

Ryggont och en ev hjärnskakning följs upp av en icke-startande bil på morgonkvisten… Lovely morning! Ringde i vild panik barnens far och bad honom komma och hämta E2 som skulle till skolan. Men efter lite fix och trix så lyckades vi putta undan lill-Peggan som strejkade och fick igång Volvon (som var stendöd i lördags). Volvon hade mirakellagat sig själv, typ vilat sig i form så det löste sig till slut i alla fall…

Känns dock lite sådär att sitta i Åsby med två nyckfulla bilar som själva bestämmer när det passar att rulla eller ej…. Björnen har lovat att se över Volvon så vi hoppas att det felet ska vara lagat snart. När det gäller Peggan så får man väl hoppas att det bara är batteriet som behöver sig en nytändning.

För att toppa förmiddagen så var vi tvungna att åka in till stan och titta på tapeter idag, alla som känner mig vet att jag får spatt av sånt. Typ 1250 kataloger, märken man aldrig hört talas om, mönster, nyanser, fabrikat, färger – det ger mig kalla kårar, svetten bryter ut och jag vill vända i dörren och bara springa så långt mina tjocka små ben bär mig. Men jag härdade ut, gick in och valde lite random så där och på typ 20 minuter så hade vi valt tapeter till tre rum. Det måste väl vara världsrekord?

Jag vet att det är ett kraftigt i-landsproblem och det ska bli superkul att få det gjort, nu är i alla fall valet avklarat. Nu väntar vi bara på besked om vårt val finns att få tag på och när målaren kan komma. Sen ska det röjas ut möbler och förberedas men det blir nästa puck. Kan ju bara hoppas att målaren har tid en barnledig vecka….  

Ska se om jag kan skaka fram några bilder eller länk till våra val lite senare. Det blev iaf något vitaktigt + en fondvägg till vardagsrummet och blå-vit randigt till Elliots rum. Elvira var på skolan när vi tittade på tapeter men hon ville minsann också ha blårandiga tapeter. Jag trodde kanske att hon skulle hamna i det rosa träsket men inte då. Känns helt OK med blå-vita tapeter, funkar i ett ev framtida gästrum alt Milos rum framöver. Får vi ordning på övervåningen så åker antagligen E1&E2 en trappa upp så därför ville vi ha något rimligt neutralt här nere, dvs inte Hello Kitty/Spindelmannen över hela väggarna.

Nu mellis!