Tapeterna fortsätter hemsöka mig….

Idag mötte jag upp Lotoft för att visa tapeterna vi valde igår. Jag sa till henne redan igår att ”neeej, det är ingen idé att vi ses i färgaffären för du kommer bara hitta hundra andra alternativ och jag orkar inte tänka om”. Hon försäkrade mig dock ivrigt att det skulle hon INTE alls göra. Jag skulle bara visa det jag valt och sen var det bra så. Jo tjena, efter 22 sekunder hade hon ratat mina val, en diskret men ack så tydlig näsrynkning talade sitt tydliga språk. Hon hittat 73 nya kataloger att bläddra i, engagerat hela personalen i att hitta den ”ultimata” tapeten… Hur slutade det? Inte helt oväntat så ändrade jag mig efter att fått se lite fler alternativ… Jag borde förstås vetat bättre och tagit med henne direkt, då hade jag besparat mig ett besök! Jag är i alla fall tacksam för alla goda råd jag kan få och detta känns bra! (men blir det fult så vet jag vem jag ska skylla på…hehehehe)

Nu blev det i alla fall tapeter på ungefär samma tema som vi valde igår men en något annan form på medaljongerna på fondtapeten. Ingen drastisk ändring men en liten justering i alla fall. Nu ska jag inte gå dit något mer för då lär jag ändra mig igen!

Hade vi inte haft en tid att passa hade vi säkert stått där än… 🙂

Tror inte man ser så mycket, ser nästan lite rosa ut på skärmen och det var det inte. Mer åt beige/vit/skimrande. Färgerna matchar i alla fall varandra, det ser inte riktigt ut så heller. Det är snudd på hopplöst att få någon uppfattning om hur det ser ut så här men håll till godo:

2 svar på ”Tapeterna fortsätter hemsöka mig….”

  1. Haha, den har jag hört förr! Jo kanske är det 2001 eller 2002 eller 2003 – jag är inte så känslig för sånt. Är det fint så är det, jag är en late adopter. Ska leta vidare imorgon då jag redan ratat valet i detta inlägg. I min beslutstakt så kanske medaljonvägg hinner bli modernt igen?! 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.