Fredagen…

…..fick en halvdeprimerande start då det var vägningsdags! Jag var visserligen på fest i lördags men i övrigt har jag skött mig och tränat hela förra vecka och hela denna veckan – någon aktivitet varje dag och ändå gick jag upp! Det var jag inte helt beredd på faktiskt?! Två fastadagar och 4-5 timmars träning sen förra fredagen gav resultatet +0,6…. Morr för det.

131004

Jag hade ju lovat att springa naken uppför Storgatan om jag inte gick ner till 68 idag. Tror du mig om jag säger att jag åkte direkt in och sprang naken från Ugglans Park till Torget kl 06.20? Oh jaaaa, det gjorde jag. Absolut. Självklart. Andy hann till och med få ett bildbevis:

åsa springer

Nästa vecka då jäklar….då ska jag….närå nu vågar jag inte lova mer saker eftersom kroppen gått ut i strejk! Nästa vecka ska jag äta bra, träna och vara riktigt snäll mot mig själv – och alla andra förhoppningsvis. Good enough!!!

Nu lämnar vi detta bakom oss och fokuserar på roligare saker som fredag, helg, utflykter, hockey, släkt och vänner. Idol och det obligatoriska fredagsmyset ska vi väl hinna med också!

2 svar på ”Fredagen…”

    1. Trevligt!! ”Tyvärr” åker vi till Örebro tidigt för att tillbringa eftermiddagen i en kall ishall… Jippie. 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.