Glossy Box oktober 2013

Systemet på jobbet ligger nere så jag passar på att slänga upp ett litet inlägg om min Glossy Box för oktober. Jag har ju prenumererat i drygt ett år på Glossy Box och det är rätt kul varje månad när den kommer men lite av nyhetens behag har liksom runnit av…. Nu är jag mest rädd för att säga upp boxen ”för tänk om jag missar något jättebra nästa månad”.. 🙂

Nåväl, månadens box bestod av följande:

20131030-104615.jpg

20131030-104626.jpg

  • Fotkräm – Tråkigt
  • Primer – Kul
  • Mascara/eyelinder – allt i ett. God tanke, märklig färg. – Halvkul
  • Make Up Remover Pen – känns lite…onödig… – Tråkig
  • Sheer Cover – Highlighter/Bronzer – Kul

Mascaran/eyelinern är i guld? Känns ju kul men knappast något man lägger på till vardags? Åtminstone inte på mitt ”inte-så-glammiga” jobb….

Oktoberboxen får 2,5 boxar av 5 möjliga. Knappt godkänd.