Bring it on SOPskalle!!!

Om måndagen startade till tonerna av Vivaldi (snälla barn på gott humör och allt flöt på friktionsfritt) så startade tisdagen till tonerna av Slayer – typ. Trötta ungar med uselt morgonhumör, vill inte klä på sig, vill inte borsta tänderna, vill inte packa väskan, vill inte kamma håret, vill inte äta frukost. Vill egentligen inte göra någonting mer än att fastna framför morgon-TV under filten. Who can blame them? Regnet öser ner och jag hade gärna stannat i soffan jag med…. Men efter en del lirkande (läs gapande) så kom vi tillslut ut i bilen och iväg.

Nu sitter jag på jobbet och då gör det mig inte ett skvatt att det regnar! Trist för Andy dock som jobbar ute… Brrr! Apropå Andy så fyller han år imorgon. Lite oklart hur det ska firas eftersom det kolliderar med träningar så vi får väl se hur vi löser det.

Sopmarodören har slagit till igen. Dumpat sopor utanför mitt fönster. Snart tar jag det personligt. Vad är det för pucko? Varför dumpar han (utgår alltid från att det är en han 😉 ) sopor MITT i stan nästan varje morgon? Spekulationerna flödar… Har han fått sparken från parkförvaltningen? Är det en protest mot ledande politiker? Eller, är det ett direkt hån mot mig? Ett personangrepp? Hahaha, snart sover jag över på kontoret utrustade med mörkerkikare och paintballgevär!

Bring it on SOPskalle!

20131105-081339.jpg