”Endast en mor kan älska en så ful unge…”

Idag bloggar jag från soffan hemma i lilla huset vid vägens slut! Jag vabbar ju med Milo idag, en ren ”säkerhetsvab”. Milo är pigg och glad men får en extra vilodag hemma bara för att… Han röjer runt som en liten virvelvind här och inte en leksak ligger där den låg när vi vaknade imorse! Jag har bestämt mig för att njuta av den här dagen till 150%! Det är inte ofta man får en extra dag hemma så här – och tur är väl det! Sjuka barn vill jag ju självklart inte ha men nu när vi ändå är här hemma så ska vi ha en mysig dag!

Nicke Nyfiken står på inne på Milos rum och på TV:n i vardagsrummet så har jag precis slötittat lite på ”Highschool Reunion” – har ni sett det? Någon typ av såpa när man samlar en massa människor som gick på highschool tillsammans. Blandade personligheter så klart, snyggingar, fulingar, nördar, mobbare, hejarklacksledare, sportfånar osv. Efter en 20 år så har en del saker förändrats och andra är precis sig lika…. Den snygga sportkillen från highschool har förvandlats till en lönnfet halvflintis utan jobb eller familj, nörden har utvecklat en egen programvara och tjänar miljoner, hejarklacksledaren har kommit ut som lesbisk osv… Lite kul att titta på faktiskt. Får en att fundera lite på sin egen gymnasietid…. Vilken roll hade man där? Hur skulle folk se på en idag? Svårt det där… Jag var anskrämligt ful när jag växte upp… Ful och rätt blyg. Haha! Brukar titta på bilder ibland och konstatera att ”endast en mor kan älska en så ful unge”…. Helt sant! Sen kom tonåren och plötsligt förändrades det mesta, hårfärg, linser, babyhullet tunnades ur och plötsligt var jag inte riktigt så anskrämlig längre! Under min tid på högstadiet var jag den eviga side-kicken till en av skolans sötaste tjejer, inte en kille såg ens åt mitt håll. Sen började jag på gymnasiet, och döm om min förvåning, där fanns faktiskt pojkar som tittade åt mitt håll! 😉

Nu har jag fyllt 40 och glansdagarna är sedan länge över – hahahaha – men jag får leva på minnena! 😉 Vem var du? Vilken roll hade du i klassen? Jag ska se om jag kan rota fram några gamla bilder vid tillfälle. Plastglasögon och kort permanentat hår – en syn för gudarna!

Nu ska jag röja upp lite efter stormen Milo som dragit igenom halva huset…. VAB med en ”frisk” unge är ingen picknick kan jag lova!

All denna förödelse på mindre än 10 minuter, ungen är snabb vill jag lova!!

20131119-091951.jpg

20131119-092001.jpg

20131119-092009.jpg

20131119-092256.jpg