Så var det dags igen…

Halvtid igen. Idag har jag trötta ben av allt cyklande denna vecka och en trött rygg av en massa vedkastande igår. Angenäm värk hur som helst. Vi fick veden levererad ända fram till dörren och nu är vi redo för en hel massa braskvällar! Underbart.

Milo startade dagen med att skrika ”iiika tåta” (läs fika på tårta) ungefär hundra gånger. Lite oklart var denna plötsliga tårtfixering kommer ifrån. Imorgon kommer farfar Rulle och ska vara barnvakt åt Milo – ”faffa iika tåta” – om farfar vill samla bonuspoäng så  är tårta ett hett tips! Jag får styra upp det tror jag 🙂

Jag och Andy ska till Kohlswa Herrgård och äta årets första julbord imorgon. Kohlswa har just nu sina 15 minutes of fame efter att Ernst Kirchsteiger ägnat sommaren åt att renovera upp ett orangeri på gården. Nu vankas det julbord där imorgon och jag ser verkligen fram emot maten. Jag älskar julmat!

Men en sak i taget. Nu är det först golunch med kollegorna och sen ska det jobbas en stund. Ikväll kör jag lite julfika i Åsby för lite löst folk!

20131211-113308.jpg

20131211-113316.jpg
Fått hem min provburk nu, ska bara hitta något litet att provmåla också…