Cinderella, kryssning och Hoffmaestro!

Jag fick en julklapp av Viking Line-tomten i år. Viking Line skickade mig ett presentkort på en kryssning med A-hytt, middag och frukost för två samt bussresan. Båten är Cinderella och tydligen genomgår denna flytande skorv någon slags renovering just nu och ligger i hamn tills den 25 januari. Dessa presentkort är väl Viking Lines sätt att få ut fler resenärer på böljan blå för att inviga ”nya” Cinderella.

Jag tvingar med mig Andy på denna lilla tripp, vi var faktiskt iväg för ett par år sen bara vi två och hade riktigt kul. De flesta fördomar man har kring dessa resor stämmer oftast men så länge man har trevligt sällskap så tycker jag det är roligt! Nu visade det sig dessutom, av en slump, att Hoffmaestro spelar den lördagen vi bokat – lördagen den 1 februari. Kul!!

Förra gången satt vi i timmar i karaoken och bara tittade på folk och garvade! Det är verkligen rena rama cirkusen ombord och allt kan hända. 🙂 Whoop whoop!

Boka du med vettja? Det blir kuuuuul!

cinderella-

3 svar på ”Cinderella, kryssning och Hoffmaestro!”

    1. Haha, därav tvångsmässig renovering!!

      Kollade och det var tydligen Amorella som gick på grund i december… 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.