Ketchupeffekten och grisen i säcken!

Så där ja. Nu var färgen inhandlad till sovrummet. Vad det blev får ni se när det blir klart. OM det blir klart och OM det blir bra. Hahaha, vi kör vidare på ”grisen-i-säcken”-temat här hemma! Jag försökte förklara för Andy igår kväll att det var svårt att bestämma sig utifrån några ynka små broschyrer men han förstod inte riktigt problemet. Han fick lite instruktioner och saker att kolla med färgaffären. Han var inte helt såld på upplägget. ”Ska JAG gå in i butiken och säga att jag vill ha en varm grå färg? Hur menar du nu? Jag försökte även plantera tanken på att provmåla, ta hem färgprover. Inte heller det föll maken i smaken. Jag fick lite tips igår på bloggen, tack Brysselkakan ;-), och jag tror vi anammade det konceptet rakt av. Sen hur det ser ut på våra väggar, i vårt dagsljus – det är en annan femma!

När jag återhämtat mig efter beskedet att Andy rakt av utan krusiduller köpt all färg vi behöver så ringde det plötsligt. Det var Schenker som lät meddela att ett paket (bord och bänk) levereras till min dörr på fredag eftermiddag. Plötsligt händer allt på en gång.

Spännande värre!

Nu måste jag leta sänggavel, mattor, gardiner, överkast och lampa!

inspo1 inspo3 inspo4 inspo5inspo7

3 svar på ”Ketchupeffekten och grisen i säcken!”

  1. ”och jag tror vi anammade det konceptet rakt av”… Hoppsan vilken press du la på mig nu! Men å andra sidan så kom vårt kulörval ut i från provmålning av minst 7 olika kulörer så!
    Hoppas det blir bra nu! Så jag slipper skämmas!

    PS Du kunde ju i alla fall bett att få kika på vårt sovrum innan!DS

    1. Hahaha, jag gillar att skjuta lite från höften vettu. Dessutom har jag tyvärr inget sinne/öga för heminredning så mig passar det perfekt att få fantastiska förslag serverade mitt framför näsan på mig! Ert sovrum är ju otroligt fint och jag hoppas du tar mitt ”kopierande” som en inredningskomplimang och inte som ett läskigt ”stalker-beteende”! 😀

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.