Storken har levererat!

Eller, i det här fallet var det Schenker som levererade vårt bord! Hyggligt ivrig så tvingade jag sjukling nr 2 (Andy) att hjälpa sjukling nr 1 (mig själv) att riva bort allt emballage och skruva ihop alla delar omedelBUMS – för sån är jag. Ska något göras så ska det göras på direkten. Noll tålamod, ni vet.

Bord och bänk är nu monterade och på plats. Bordet är rejält, ganska grovt och inte fabriksrakt – men jag gillar det!! Vi har flyttar runt det i typ 10 olika positioner innan vi, tillslut, hittade ett sätt som fungerar i vårt pyttiga kök! Ett tag blev jag lite uppgiven och tänkte ”helvetes jäkla skit, det får inte plats!…” Detta bord är lika långt som vårt förra men det gamla var ovalt och detta kändes enormt mycket större när man fick all extra yta på kortsidorna.

Här kommer lite bilder rakt upp och ner, ingen matta och inget lull-lull, så ni får ha lite överseende med att det ser lite kalt ut. Och ja, jag gillar färgen!

20140214-132249.jpg

20140214-132255.jpg

Man får plats med tre stolar på långsidan om man tränger ihop sig, dvs det funkar men är inte optimalt. På bänken sitter du lätt 3 vuxna eller 4 små barnrumpor. Milos tripp-trapp kan man sätta på kortsidan om man vill. Vårt bord är 160 cm långt. Det kunde man bestämma helt själv!

Om ni är sugna på ett liknande bord så har jag ordnat en rabattkod hos tillverkaren av borden! Länk till hemsida och rabattkod kommer lite senare under dagen. Nu ska snorapan, jag, ta en dusch och snyta mig för trehundratolfte gången idag!