Nästan fredag…

För mig är det torsdag idag – imorgon är det nämligen fredag på en onsdag. Jag är ledig torsdag och fredag så min helg är ca 8 arbetstimmar bort. Ska se om jag kan få hem storbarnen från deras pappa redan på torsdag kväll så de får lite ledigt de med på sportlovet. Förvisso så är de hellre på fritids än hemma med sin tråkiga mamma, men ändå….jag kan ju försöka i alla fall!

När en lång arbetsdag tog slut så var det bara att åka hem och sen vända om emot stan igen. Det var dags för en fika med några vänner – alltid lika mysigt och kul. Tänk att man kan tanka så mycket skratt och energi över en kopp kaffe en alldeles vanlig tisdag. Underbart!

Väl hemma så har jag beundrat Andys hantverk. Japp, sänggaveln är nu på plats. En rak och enkel vitmålad plankvägg. Nu ska vi hitta två lampor att sätta fast i gaveln och sen återstår lite lull-lull och sen är sovrummet klart! Uppe på sänggaveln är det som en smal hylla där man kan ställa några tavlor, en bok eller en liiiiten ljuslykta – funderar på att lägga min HappyLights-slinga där?! Det skulle kunna bli jättefint!

Ni får ha överseende med skrynklig halvbäddad säng – det var själva gaveln som skulle fotas. Ljuset är dessutom uselt men så är det när är så ivrig att fota att man inte orkar vänta på dagsljus!

20140218-210519.jpg

20140218-210525.jpg

20140218-210532.jpg
Liten ljusbricka på vårt nya bord. Som jag verkligen gillar. Jättemycket. Hahaha, följetongen fortsätter fast nu i form av lovsång!