Att längta efter något!

När temperaturen ligger farligt nära nollan och gränsen mellan regn och snö är hårfin gäller det att hålla modet uppe och inte tappa sugen. Våren är här, den är precis runt hörnet och kämpar de där sista metrarna innan den kommer över krönet och resten är en enda lång härlig utförsbacke tills sommaren är här.

Jag är en stor förespråkare av delmål och att fira små segrar. Nu gäller det att hitta de där små (och stora) sakerna i vardagen att se fram emot. När jag gräver djupt både i kalender och närminnet så hittar jag följande saker som jag längtar till/ser fram emot:

Våren – jag längtar tills den når till krönet och vi kan packa undan mössor och vantar, när morgonkaffe på altanen blir mer en regel än ett undantag och när jag likt en stoppad korv kan njuta av solen, invirad i en filt, ute på altanen och ihärdigt trotsa alla goda råd om solskydd och försiktighet i vårsolen.

Påsk – det är tjugotvå dagar till Påsk. En härlig långhelg som ska firas med familj, godis och sill i stora lass! Med lite tur visar vårvädret upp sig från sin bästa sida också!

Övertid/pengar: Jag har lite övertid att ta ut i tid eller pengar. Just nu är jag i valet och kvalet hur jag ska göra. Det är ju så mycket saker jag vill ha samtidigt som ledig tid är helt underbart. Tål att funderas på!

Lunch – närmast i tiden ligger väl faktiskt dagens utelunch med mina kollegor. En sån liten sak sätter guldkant på vardagen!

Paket – ett paket skall hämtas ut på posten idag. Spännande!

Utlandsresa till hösten – fröet är sått och i tanken har jag redan packat väskan. Kanske, kanske kan vi komma iväg och boka snart men sssccchhhhhh, säg inget till barnen! Det får i så fall bli en överraskning att lägga i påskägget!

Utemöbler – jag vill, jag kan, jag ska. Om jag så ska panta burkar hela sommaren så ska jag se till att vi köper ett uppsättning nya utemöbler inom kort! Kanske blir det här min övertid landar, som del i lite nya möbler!

….det här är ett litet axplock av vad jag längtar efter! Vad längtar DU efter?

Just det, varje dag längtar jag efter nybakat bröd! Det kan seriöst vara det bästa som finns näst efter familjen! 😀happiness