Superlativen flödar!

Vilken dag! Den varmaste, skönaste, härligaste mest fantastiska söndagen på hela året! Jag vaknade i morse och mådde precis som jag förtjänade – strålande helt enkelt 😉 Fick en liten sovmorgon men var ändå uppe ganska tidigt. Frukost och sen ut i solen för att städa lite (med betoning på lite) på altanen och på tomten. Kaffe och altanhäng blandat med en tur in till stan för att titta på innebandy.

Gårdagen då. Ja, gårdagen var en alldeles fantastisk dag det med. Goda vänner, mycket skratt, strålande sol, klarblå himmel, lite shopping och några kalla cider på det. Det blir inte mycket bättre än så! Kvällen avslutades på en stekhet balkong tillsammans med fantastiska tjejer och ljuvligt goda mojitos. När solen gått ner så gick vi vidare ut på lokal och det var väl lite sisådär – det är alltid roligast innan! Men summa summarum, en riktig kalasdag. En sån dag alla borde ha lite då och då tillsammans med goda vänner. En dag när man inte är något annat än sig själv. Inte mamma, fru, sambo eller flickvän. En liten reunion med sitt gamla jag helt enkelt. Det är härligt där och då samtidigt som man efter en stund längtar till det man har nu, där man är nu i livet. Precis som det borde vara alltså! Igår kompishäng och drinkar. Idag familjehäng och kaffe- alldeles fantastiskt det med! Det absolut bästa av två världar!

20140427-194949.jpg

Nu går vi en ännu en ”kortvecka” till mötes! Två och en halv dagars arbete följt av fyra och en halv dagars ledighet. Hur underbart? Helt j-vla fantastiskt för att tala klarspråk. Det ryktas om kyligare vindar men det kan jag leva med.

Nu ska Milo i säng och sen ska den här söndagen avrundas på samma strålande sätt som den påbörjats. I soffan tillsammans med Andy – om han nu kan slita sig ifrån NHL och Viaplay! Annars plockar jag väl fram Ben och Jerry – de ställer alltid upp!