Vårkänslor!

Tror bestämt att jag (återigen) blev biten av en vårkänsla! En liten busig rackare som hoppade upp och bet mig i baken… Vet inte om det beror på leran, solen, slasket eller den delvis blöta smutsiga altanen som gör det. Kanske allt ihop sammantaget?!

Just nu känns det i alla fall som det är på gång, imorse när det var gråmulet och snön hade fallit under natten kändes det lite mindre vår.

Det är verkligen ingen vacker utsikt direkt, men den är vårig… Det som göms i snö kommer fram i tö. En stege, några gamla krukor, några av barnens leksaker, sånt som tittar fram och som man ännu inte hunnit vårstäda bort.

Sitter vid köksbordet och ser detta… Undrar när grannen ska panela klart? Kanske samma år som jag fixar tomten?

Jag älskar att vara hemma, inte bara för att jag är hemma med Milo, utan för att jag kan hämta barnen tidigare från skolan. De gillar i och för sig fritids och skulle gärna vara kvar medan jag älskar känslan av att komma hem och ha hela eftermiddagen framför sig. Inga supertrötta barn som gnäller konstant. Ingen panik att maten ska vara klar på 5 minuter efter det att man kommit hem. Ingen stress med läxorna. Det finns tid till allt….. Det är nog det bästa med att vara hemma
och sannerligen en tankeställare! Pengar vs tid – vad är viktigast?

Nu ska vi fika upp resterna från igår när vi firade Elliot med lite kladdkaka och grädde – hans favorit! Själv nöjer jag mig med lite kaffe som jag spetsar med en halv skopa hasselnötskaffe inköpt på Indiska.. Kanske en bit mörk choklad kan slinka ner också. 🙂