Konsten att slå ihjäl en söndag!

Ny vecka, nya friska tag. Just nu startar mina veckor på söndagar. Efter gårdagens cheatday med både kebab, godis, lite chips och en bit oxfilé så var det nästan (men bara nästan) skönt att kliva på kostschemat igen. Magen morrade argsint igår åt all mat jag kastade ner i den. Inte populärt alls! Idag kickade jag alltså igång dagen med en portion havregrynsgröt, lite mjölk och några hallon på toppen. Varmt och gott. Just nu är det matlådelagning in progress. En rackarns massa lådor ska förberedas och slängas in i frysen. Jag har ju både utelunch, middagsbesök och heldag konferens inbokad den här veckan så antalet lådor jag behöver är lite färre än vanligt. Jag har INTE för avsikt att kasta upp en matlåda under kickoff/konferens – riktigt så manisk är jag inte! 🙂

Om ett par timmar kommer Mille hem! Jag längtar och har redan förberett Andy på att vi kommer ha ett stycke nästan-treåring i sängen i natt. Myyyyysigt! Resan verkar ha gått bra, den unge mannen försöker visst testa lite gränser men det är väl inte så otippat. Det stora treårstrotset närmar sig med stormsteg. Bara att hålla i sig och hoppas på det bästa….

Helgen har rusat förbi i vanlig ordning och imorgon är det dags att jobba igen. Jag skulle inte vilja påstå att jag längtar…men det brukar vara rätt OK när man väl är på plats! Imorgon blir vi dessutom nästan full styrka då merparten är tillbaka efter semestrarna. Kul!

Nu sista rycket med matlådorna och lite lunch!

 

IMG_1495.JPG

IMG_1496.JPG