Nytta, nöje och kolonilott!

Jag har funderat lite på hur jag, bäst, skulle kunna ställa upp för Strängnäs kommun och dess invånare. Efter att ha vänt och vridit lite på problemet så slog det mig. Många äldre säljer sina villor när barnen blir stora och utflugna eller så säljer man för att man inte orkar hålla efter en stor trädgård. Många av dessa människor märker sen hur mycket de saknar lite lagom med trädgårdsarbete när de sitter i sin lägenhet på tredje våningen och bara har en blomlåda att pyssla om.

Det är då jag kommer in i bilden. Jag ställer hela min sk ”trädgård” (läs katastrof-tomt) till förfogande åt dessa trädgårdsmänniskor utan trädgård. Ni är hjärtligt välkomna att vallfärda ut hit och pyssla där ni tycker det behövs. Man gör det man är bäst på helt enkelt, några kanske vill odla grönsaker. Varsågoda. Några kanske vill så blommor. Varsågoda. Några kanske vill gräva lite? Lägga plattor? Klippa gräs? Skyffla grus? Varsågoda!

Det kostar er inte ett öre. Ni behöver inte betala för en kolonilott i stan. Kom ut till Åsby och claima er egen plätt på min sluttande bergstomt. Jag kanske skördar lite potatis eller sallad då och då men det är allt. Jag kan till och med vattna gräset/grönsakerna åt er när ni är på semester.

Medtag egen spade, round-up och röjsåg. Café Solsidan i Åsby har öppet sju dagar i veckan mellan kl 09.00-17.00, då säljs kaffe och kaka. Det finns gott om P-platser. Maila för vägbeskrivning.

Välkomna!