Roadtrip med kvalificerad shopping och mycket skratt!

Hemma i soffan igen efter en LÅNG men rolig dag. Klockan ringde redan kl  06.15, klockan sju satt vi på Harrys igen och åt frukost och vid halv åtta var vi tillbaka inne på varuhuset! Redan då var det ganska mycket med folk på gång in i varuhuset….helt galet! Men är det lönehelg så är det och med två månader till jul så lär det vara bra tryck framöver. Vi var i alla fall på plats i rätt tid och var sen klara rätt tidigt. På vägen hem hann vi med Lager157 också… Häpp, det är inte svårt att göra av med pengar när man är på det humöret!

Jag har handlat ganska mycket julklappar till storbarnen, en overall till Milo, lite hempryttlar, några tröjor till mig och lite annat smått och gott. Inga superonödiga prylar om jag nu får säga det själv 🙂

Igår käkade vi ju på Harrys, jättegott, och sen gick vi tillbaka till hotellrummet och bäddade ner oss framför Idol. Vi som höll ut längst somnade nog strax efter halv elva…. Riktiga partyanimals! Det var väl tur att vi kom i säng tidigt eftersom klockan ringde mitt i natten sen!

En riktigt rolig resa i alla fall och det här kan nog bli en tradition misstänker jag…. Alltid lika kul att komma iväg på en liten roadtrip med vänner!

Nu Så Mycket Bättre. Orup har sjukt många bra låtar att välja på och Carola är SJUKT snygg!

Några bilder, vi börjar med vårt fina rum:

IMG_2492.JPGJuniorerna fick sova i våningssäng medan vi seniorer helt fräckt ockuperade dubbelsängen!IMG_2491.JPGMilo är anställd av Televerket i vinter!IMG_2469.JPGFrukostbuffé på Harrys i morse! IMG_2495.JPGFullpackad bil på väg hem!IMG_2503.JPGEggbert tog oss säkert hela vägen till Ullared och hem igen! KIA sponsrade med bil och Harrys med mat! 🙂IMG_2467.JPGÄnnu en liten Buddhafigur fick flytta in, den här huserar på ljusbrickan i köket!IMG_2506.JPG