Lyckorus och mot nästa projekt!

Fortfarande lite lyckorus sedan gårdagens inköp…. Jag är så nöjd! Nästa projekt blir det där lampprojektet som jag hintade om. En spinnrock ska få bli ljuskrona! Lite färg, några kedjor, ljushållare och några blockljus – klart! Eller riktigt så enkelt är det väl inte men nästan. Hoppas jag!

Lite inspirationsbilder från bla Styleroom. Här kör de vanliga stearinljus, jag vill ha blockljus. Vi får väl se vad det blir. Om det blir klart. Någonsin. 🙂

spinnrocksljus2 spinnrocksljus

Kommer göra sig fint över bordet sen. Maffigt och rustikt. Tänker att man kan piffeliffifa den lite beroende årstider och högtider också. Lite granris till jul och en kyckling till påsk. FB är extra bra att ha ibland, efterlyste en spinnrock och vips så fick jag napp hos en gammal arbetskamrat så idag ska Andy få äran att åka till Torshälla och hämta en spinnrock som stått på vinden i 30 år. Nu ska den få blomstra igen om än i liten annan tappning än vad som var tänkt från början.

 Lunchen går mot sitt slut. Dags att återvända till uppgifterna…

2 svar på ”Lyckorus och mot nästa projekt!”

    1. Hahaha, vad kul! Exakt de där har jag köpt idag. Ett litet hål och lite lim för säkerhetsskull sen hoppas jag de sitter på plats! 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.