Armstatus och Strängnästavla!

Armen känns mycket bättre idag! Det måste ju vara psykiskt? Eller möjligen kombinationen av Alvedon och Voltaren. Skitsamma vilket, huvudsaken att det går åt rätt håll! Jag avbokade faktiskt tiden hos kiropraktorn. En inflammation lär han väl ändå inte kunna göra så mycket åt?

Ikväll ska jag försöka ägna mig åt lite kvalificerad städning. Ni vet, smutstvätt på golvet, sängar som måste bäddas rent, dammigt, ren tvätt som ska vikas disk, returpapper, brödsmulor på golvet och pantflaskor… Allt det där i en härlig röra ÖVERALLT!

Idag på lunchen shoppade jag, förutom Alvedon, även en tavla! Den finns i butiken Tre Små Rum här i Strängnäs men även i deras webshop: HÄR

tavla strängnäsNu måste jag bara hitta en svart ram åt den också! Fin visst? ♥ Tilltalar möjligen bara inbitna Strängnäsbor eller dem som flyttar härifrån och får någon slags nostalgitripp av den! Jag gillar ju min hemstad så den ska få pryda en vägg i Gåsby så småningom.

Nu är det dags att ta tag i städningen! Whoop whoop, till och med det känns kul när man har åtminstone enochenhalv arm att använda….