Seg söndag, härlig lördag!

Söndag. Seg seg söndag. Gårdagen tog på krafterna. Inte på grund av alkohol men det var en lång händelserik dag med full fart med start klockan sju på morgonen… Sånt tar på krafterna! Vi började dagen med att storma offrets hus och där jaga upp en mycket motsträvig tjej som mest ville dra täcket över huvudet och låtsas som om vi inte fanns. Medan hon packade så roddade vi upp frukost och därefter bar det av ut i bushen för att rida Islandshäst. Jag är rädd för hästar. De har stora tänder, de är tunga, de har fyra hovar och är allmänt spattiga. Alla överlevde dock turridningen trots brunstiga ston (inte vi – hästarna), rymningsförsök, töltande, trav och gyttjepölar. Någonstans i början av turen så hördes från sadeln – ”Hjälp, jag är en trött trebarnsmorsa, jag vill inte döööööö”. Hahahahaha! Det kom från min sadel – och ändå red jag på den snällaste hästen av dem alla, lika bred som hög. Typ. Min beundran för hästfolk slog i taket igår. Det är en konst att bemästra flera hundra kilo häst. RESPEKT. Tyvärr fick vi inga bilder från hästryggen. Av flera anledningar. Jag hade ingenstans att göra av varken telefon eller kamera. Och även OM jag fått med mig telefonen i någon ficka så hade jag aldrig vågat släppa tyglarna för att ta upp den. Synd för det fanns en hel del kul saker att fota under den där turen i skogen. Pigga hästar, livrädda tanter, djupa pölar, bergsknallar och skumpande rumpor/bröst! Sist i ledet borde haft en gopro på hjälmen! P1030847 P1030850 P1030852 P1030856

Hem, duscha av sig den värsta stanken och sen lunch i gästhamnen följt av dagens absoluta höjdpunkt. Ett par timmars båtåkande på Mälaren i strålande solsken. Ren och skär magi. Jag tror alla som var med på båten (förutom möjligtvis skepparen och hans hjälpreda – hahahaha) hade en fantastisk eftermiddag. Musik, bubbel, bikini på flybridge, skratt, skratt, skratt och mer skratt. Vind i håret och sol på näsan. LOVELY.P1030865 P1030869 P1030896 P1030897

P1030907 P1030912 P1030916Kvällen avslutades med middag och sen droppade vi av en efter en. Ambitionen var nog att vi alla skulle gå ut men som sagt, en heldag full av aktiviteter tar på krafterna och själv gav jag upp framåt halv tolv när jag snudd på somnade vid ett bord på Harrys uteservering. Hem och bums i säng. Idag har jag halvsovit typ hela dagen. Andy har roat Milo och jag har bara chillat. Framåt kvällen grillade vi och njöt av, möjligen, en av de sista utekvällarna på altanen.

Får bli lite fler bilder i ett annat inlägg… Nu är det Beck och sen är det läggdags! Igen….