En djupt rotad tvångstanke!

Halvtid – check! Snart är veckan över, eller det känns så i alla fall. Tiden går extremt snabbt! Imorgon bär det av till Stockholm igen, den här dagen ska vi slipa på intervjutekniken. Välbehövligt gissar jag… Hehehe! Ringrostig är nog bara förnamnet…

Helgen är i princip helt obokad om jag inte missat något – Andy har förstås hockeymatch på fredag kväll men det påverkar inte mig nämnvärt, jag blir solo med kidsen bara. Det blir ingen pizzeriakväll, det kan jag lova. Enklast tänkbara middag och sen ska jag bädda ner mig i sängen med alla barnen och titta på Idol. Oddsen är stora att vi alla sover innan kl 21.30! På söndag är det bryggupptagning men det är också Andys business. Han är starkast och gör mest nytta. Jag kanske vallar ner ungarna en sväng och övervakar arbetet bara! 😉 Man ska göra det man är bra på…. I övrigt tänkte jag ägna helgen åt lite hemmafix. Städa undan på altanerna, flytta och täcka utemöblerna. Försöka plocka ihop alla hundratals leksaker som ligger och skräpar överallt utomhus. Ev skulle jag behöva ge mig  på att klippa gräsmattan för sista gången i år också.

Den där planlösa obokade helgen blev plötsligt fulltecknad med måsten…. Men huvudsaken att man kan gå hemma och skrota med håret i en slarvig tofs. Befriande på något sätt!

En helt annan sak. I morse tankade jag på vägen till jobbet. Är det bara jag som drabbas av totala tvångstankar när man tankar? Jag måste dubbelkolla typ 35 gånger att jag tankar ”rätt” – alltså bensin och inte diesel. Jag kollar pump, jag kollar vid tanklocket, jag kollar pump igen. Tankar på lite, blir kallsvettig och kollar allt en gång till. Jag har aldrig gjort fel så det är oklart var tvångstanken kommer ifrån men den sitter djupt rotad i alla fall!

Här somnade Mille idag efter maten. Pyjamas på och tänderna borstade, sen kröp han upp som en liten boll och somnade medan jag plockade bort efter middagen. ♥  

Nu är det strax dags att åka in till stan och hämta upp E1 som ska gästspela här i natt. Han har varit med sitt innebandylag och kollat på SIBK – ”de stora killarna” som spelar i Allsvenskan… Inte så sugen på att ge mig ut i mörkret och dessutom har Andy parkerat in mig med sin skruttibangbil så därför kanske det blir han som får åka? Hehehe!

Ett svar på ”En djupt rotad tvångstanke!”

  1. Å vad jag saknar den tiden när barnen bara tvärsomnade när de var trötta! Nu har Greta lärt sig att hålla sig vaken, vilket i sin tur också har lett till att hon absolut inte vill somna någon annanstans än i sin egen säng (eller vår förstås). Att somna i soffan är otänkbart.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.