Shoppat lite – me like!

Igår åkte vi in till Eskilstuna på kvällen, lämnade Andreas i Smehallen och åkte sen vidare in till stan för lite shopping av Fars Dag-presenter! Lyckades dock klämma in ”lite” shoppande till mig själv också:

1. Ett par tofflor (halva reapriset) från Din Sko, 64,50 kr (!) Går alltid åt när man bor i hus och vintern närmar sig med stormsteg… 
2. Ett par svarta boots i skinn från Eurosko – 20% på allt i butiken. Kostade knappt 1000 kr. Fina både till jeans och till leggins osv.



De jag köpte var svarta -skulle dock kunna tänka mig ett par bruna också 🙂

 3. Queen For A Day – hårspray från Tigi som jag numera inte klarar mig utan. 159 kr, 21:an.

Efter min stressshopping så åkte jag till pappa och fick en supergod middag! 3-rätters med laxtoast, fläskfilé med kantareller och glass till efterrätt. Milo var ett riktigt A-barn och sov sig igenom ALL shopping och hela middagen. Fick väcka honom innan vi åkte till hockeyn så han skulle få i sig lite mat!

Sen blev det ishallen, pappa följde med en stund som sällskap. När vi kom låg Linden under med 0-7 och innan eländet var klart så blev det 0-14! Hrmmm, går så där kan man säga… Andreas fick pris som matchens lirare och fick ett fantastiskt USB-minne som pris. Hahahahahaha!

Idag så blir det nog en sväng till Tuna Park för lite mer (!?) shopping och kanske en fika med Andy och Milo. Jag fick ett presentkort på MQ av min ”svärfamilj” när jag fyllde år i september och jag tänkte se om det finns något där värt att spendera presentkortet på. Måste nog även köpa ett par pyjamaser åt lillgrodan. Måste upp en storlek till 62 efter som strl 56 sitter som knickers på den lilla långa krabaten!