Stekar-Janne och de ensamma mammorna!

Alltså, till att börja med… Hur kul kan det vara att bli ”känd” som Stekar-Janne för svenska folket? Man vill ju kräkas en smula direkt när man hör det! Nästan lika illa som Naken-Janne!

För den som inte känner till Stekar-Janne så är han en kille som var med i en säsong av ”Ensam mamma söker” – han var då på gång att få ihop det med Mamma nr 1 i säsong 4, Linda. Kärleken uteblev dock men Janne hängde inte läpp för det. Han jobbade sig sakta men säkert vidare till Mamma nr 2, Helena Puhakka som var med i säsong 3. Även denna historia fick ett sorgligt slut men skam den som ger sig. Nu raggar Stekar-Janne vidare bland mammorna i säsong 2. Johanna Toftby och Stekar-Janne talar ut om sin kärlek i tidningen idag.


För att göra det ännu lite roligare så dejtar/dejtade Helena Puhakka (efter det tråkiga uppbrottet från Janne) en av killarna från senaste säsongen, en Tobias som dejtade Hanna i säsong 5. Det är ju helt galet… De träffades tydligen via en ”exklusiv” Ensam Mamma söker-grupp på Facebook.

Hur bär sig Stekar-Janne åt? Har han fått en lista med telefonnummer från någon i produktionen eller jobbar han sig igenom samma exklusiva Facebook-grupp som Helena P? Det är på fejjan allt händer!

Finns det någon spelbolag där man kan satsa på vem som står härnäst på tur när Stekar-Janne och Johanna delar på sig?

Jag tippar att det står mellan Hannah och Ulrika?

Jag sätter mina pengar på Ulrika, kom ihåg var ni läste det först!!

Kan de inte bara samla ihop alla deltagare från alla gamla säsonger som fortfarande är singlar, sätta dem på Ålandsbåten och ge dem lite drinkar. Hej hopp, minst 7 nya par innan resan är klar och ett program snuskigare än Big Brother klart att sändas. Höga tittarsiffror, alla glada, bakis och förhoppningsvis nöjda.

”Ensam mamma söker – the Reunion” – kom ihåg var ni läste det först!!!

Ett svar på ”Stekar-Janne och de ensamma mammorna!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.